Vroegboekactie Hotelnacht 2019 komend weekend

Vroegboekactie Hotelnacht 2019 komend weekend

Vanaf komend weekend kan er geboekt worden voor Hotelnacht 2019. Deze vindt plaats in het weekend van 19 & 20 januari.

Parool-lezers kunnen komende zaterdag 29 september als eerste een kamer boeken in een van de meest bijzondere hotels van Amsterdam. Op zondag 30 september kan er ook zonder vroegboekcode worden geboekt. Voor de 7e keer openen hotels hun deuren voor locals. Voor een speciale prijs kunnen zij een kamer boeken in meer dan 30 hotels. Ze kunnen kiezen uit drie verschillende prijscategorieën: Creative, Premium en Luxury.

Hotelfeestjes
Ook kunnen deelnemers naar zo'n 60 culturele, creatieve en culinaire feestjes in de verschillende tophotels. Van SWEETS tot Pulitzer, van Generator Amsterdam tot Conservatorium en Kimpton De Witt Amsterdam. Tijdens de Vroegboekactie kunnen niet alleen kamers worden geboekt, maar voor een speciale prijs ook passe-partouts worden gekocht voor de hotelfeestjes.

Sustainable luxury
Sustainable luxury is dit keer het thema van Hotelnacht. En niet alleen omdat een vakantie in eigen stad de meest duurzame manier van vakantie vieren is. Ook omdat een aantal bijzondere, duurzame hotels dit jaar zijn deuren heeft geopend, zoals QO Amsterdam, Conscious Westerpark en Hotel Jakarta Amsterdam. Ook bestaande hotels zijn volop bezig met dit thema. Van sustainable cocktails in de hotelbar van Bluespoon van Andaz, tot een plasticvrije hotelkamer bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Tijdens Hotelnacht vormt duurzaamheid de rode, of liever groene draad, door het weekend.

Kwaliteitstoeristen
Hotelnacht is ooit bedacht om de drempel van hotels te verlagen. Initiatiefnemer Vincent van Dijk: 'Inmiddels is het ook in Amsterdam heel normaal om in een hotellobby af te spreken of een drankje te doen in een hotelbar. Het aanbod is afgelopen jaren enorm gegroeid en Amsterdam kan zich meten met andere wereldsteden. Het ene na het andere hotel opent zijn deuren en richt zich al lang niet meer alleen op de toerist, maar ook op de local. In de hotels kunnen inwoners ontdekken dat Amsterdam ontzettend veel kwaliteitstoeristen trekt en gelukkig niet alleen de drinkende en rokende Dam-schreeuwers die het beeld helaas domineren. Maar het derde weekend van januari is deze mooie stad weer even van de Amsterdammer. We hebben een prachtige lijst met iconische en nieuwe hotels, dus niemand heeft een excuus om dan thuis te slapen.'

Vroegboekcode
Vanaf zaterdag 29 september 12 uur kunnen Parool-lezers een kamer boeken met een Vroegboekcode die in de krant is verschenen. Gedurende de hele dag worden er kamers online gezet, om te voorkomen dat het boekingssysteem overbelast wordt. Ditzelfde gebeurt op zondag 30 september vanaf 12 uur. Dan kunnen ook mensen zonder Vroegboekcode een kamer boeken.

Zie ook Parool.nl

Contacteer ons
Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam