Vervolg Switch-on Amsterdam

Vervolg Switch-on Amsterdam

Afgelopen jaar was de kick-off van Switch-on Amsterdam. Samen met een aantal partners als hotels, de gemeente, vervoersorganisaties, reders en winkelstraten werd, voorafgaand aan de ingang van de wintertijd het glas geheven en symbolisch de verlichting in de stad ontstoken. Nu willen we dit initiatief, samen met de ‘founding partners’ verder uitbouwen.

Platform

Naast de gezamenlijke kick-off van het festive-lightingseizoen, willen we een platform creëren waarop we alle andere 'switch-on'- en andere festive lighting-activiteiten in (groot) Amsterdam communiceren. Met dit platform willen we Amsterdam als festive-lightingstad op de kaart zetten. We willen jullie, als 'founding partner' hier als eerste informeren. We zouden het leuk vinden als jullie meedoen en meedenken. 

Kick-off

Meer hierover vind je in bijgevoegde presentatie. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. Je kunt ons bereiken via switch-onamsterdam@hbmeo.com of 020 4053636. En zet de datum van de kick-off vast in de agenda: vrijdag 25 oktober.

Hartelijke groet,

Philipe Souren
HBMEO

Contacteer ons
Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam