Uitnodiging presentatie ontbijttrends

Uitnodiging presentatie ontbijttrends

Ontbijten wordt steeds belangrijker en kan op steeds meer plekken. Wat zijn de ontbijttrends van dit moment en hoe zorg je als hotel dat je gasten kiezen voor jouw ontbijt? Trendforecaster Vincent van Dijk gaat in op deze vragen.

Welke gerechtjes en dranken mogen niet ontbreken op een ontbijtbuffet? Hoe kun je zorgen dat je gasten kiezen voor een hotelontbijt in het hotel in plaats dat ze buiten de deur ontbijten? Hierbij nodigen we je van harte uit voor een kleinschalige trendpresentatie op maandag 9 juli.

Ontbijttrends

Tijdens deze trendsessie in de hotelkamer van de toekomst in Amsterdam, bespreekt hospitality-trendwatcher Vincent van Dijk de ontbijttrends van dit moment. Deze trendsessie wordt onder meer mogelijk gemaakt door TopBrewer, Marie-Stella-Maris en 2FOOD. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Laat graag zo snel mogelijk weten of je erbij kunt zijn!

Ontbijtcocktails
Ontbijtcocktails

Hotelkamer van de toekomst

De hotelkamer van de toekomst is een 'living lab' waar drie jaar lang diverse innovaties voor de hospitality-industrie worden getest. Ook worden hier regelmatig trendsessies gehouden om de hospitality-branche te inspireren.

Hotelkamer van de toekomst
Hotelkamer van de toekomst

Datum: maandag 9 juli
​Tijd:
12.00 - 13.30 uur
​Locatie:
Prinsenhof Suite
​Adres:
Prinsenhofssteeg 7, Amsterdam
​RSVP:
[email protected]