Tweede editie Independent Hotel Show Awards

Tweede editie Independent Hotel Show Awards

Nominaties kunnen worden ingediend tot 5 januari

Voor de tweede keer worden in Amsterdam de Independent Hotel Show Awards uitgereikt. De prijzen zijn in het leven geroepen om onafhankelijke hotels en hoteliers uit België en Nederland in de spotlight te zetten.

Jury van specialisten
​Er zijn drie verschillende categorieën: de Independent Hotelier, the Best Hotel Design, en Best Independent Hotel of the Year. Alleen hotels en hoteliers uit de Benelux-regio kunnen worden genomineerd. Uit de genomineerden maakt een jury van specialisten uit de hospitality-industrie een selectie waarop het publiek vervolgens kan stemmen. Op dinsdag 12 maart worden de awards uitgereikt tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam.

Botanic Sanctuary
​Vorig jaar werd Eric Toren van hotel TwentySeven in Amsterdam uitgeroepen tot Independent Hotelier of the Year. Hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen sleepte de prijs in de wacht voor Best Hotel Concept. Piet Boogert, die 18 jaar aan het roer stond van Lloyd Hotel in Amsterdam, kreeg een Outstanding Achievement Award. Ook werd een prijs uitgereikt voor de Best Hotel Website of the Year. Deze ging naar Hotel Pincoffs in Rotterdam. Het snel groeiende bedrijf Lacoly kreeg tot slot de prijs voor Hotel Partnership of the Year.

Independent Hotel Show
​De Independent Hotel Show Amsterdam is hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa. Hier worden de allerlaatste hospitality-trends gepresenteerd. De Independent Hotel Show is ontstaan in Londen, waar deze prijzen al tien jaar worden uitgereikt. In Nederland worden de awards mogelijk gemaakt door Hotek.

Hier kunnen de nominaties worden ingediend. Dit kan tot 5 januari.

 

 

 

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam