Strijd om beste hotelbar begonnen

Nominaties Best Hotel Bar Award 2019 bekend

Vandaag zijn de genomineerden van de Best Hotel Bar Awards 2019 bekendgemaakt. Vanaf nu kan er gestemd worden voor de beste hotelbar van Amsterdam.

Voor de zesde keer worden prijzen uitgereikt voor de beste hotelbars van Amsterdam. Afgelopen maanden bezocht en beoordeelde een onafhankelijke vakjury de verschillende hotelbars van onze hoofdstad.

Zes awards
In totaal worden er zes verschillende awards uitgereikt. Voor de beste nieuwkomer, de beste klassieke hotelbar, de meest creatieve hotelbar en de beste hotelbar. Nieuw dit jaar is de prijs voor de meest duurzame bar. In elke categorie zijn vijf hotelbars genomineerd. De jury beslist uiteindelijk wie de winnaars zijn. Ook bezoekers van de hotelbars kunnen hun stem uitbrengen via het online stemformulier. De hotelbar met de meeste stemmen ontvangt de Public's Favourite Hotel Bar Award 2019.

Sustainable
Organisator Vincent van Dijk: 'Er zijn afgelopen jaar veel bijzondere hotelbars bijgekomen. Er is hier een zeer levendige en professionele bar-scene ontstaan en Amsterdam kan zich inmiddels meten met andere wereldsteden. Opvallend is dat het thema duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Vandaar dat we deze award-categorie hebben toegevoegd.'

Hotelnacht
De awards worden uitgereikt tijdens Hotelnacht 2019 op zaterdag 19 januari. De Belvedere Best Hotel Bar Awards worden mogelijk gemaakt door Belvedere Vodka en Canadian Red.


Genomineerden Best Hotel Bar Awards 2019

BEST HOTEL BAR 2019

BEST NEW HOTEL BAR

BEST CLASSIC HOTEL BAR

BEST CREATIVE HOTEL BAR

BEST SUSTAINABLE HOTEL BAR

 

 

 

 

 

Vincent van Dijk

Perscommunicatie, HBMEO

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com