Speciale aandacht voor solo-traveler tijdens Mastercard Hotelnacht

Speciale aandacht voor solo-traveler tijdens Mastercard Hotelnacht

Hotel Casa in Amsterdam opent tijdens de Mastercard Hotelnacht zijn deuren voor de alleenreizende Amsterdammer. Deze kan sinds vandaag voor een speciale prijs een hotelkamer boeken voor het hotelfestival dat komend weekend plaatsvindt. Ook is er in de programmering rekening gehouden met solo-travelers.

Singles

'We krijgen elk jaar veel vragen van Amsterdammers of het ook mogelijk is om in je eentje mee te doen aan de Mastercard Hotelnacht,' zegt organisator Vincent van Dijk. 'Uiteraard is dit mogelijk, maar sommige mensen voelen toch enige schroom om in hun eentje een kamer te boeken. Om de drempel te verlagen, geeft Hotel Casa een speciaal eenpersoons-arrangement gecreëerd.'

Mastercard ContactBar

De Mastercard Hotelnacht staat dit jaar sowieso in het teken van ontmoetingen. Nieuwe mensen leren kennen kan tijdens een van de vele culinaire, creatieve en culturele feestjes die de hotels dit weekend organiseren. Zo kunnen mensen elkaar ontmoeten bij de Mastercard ContactBar bij Hotel Casa en samen genieten van een voorproefje van het Holland Festival dat later dit jaar plaatsvindt. 

Mastercard Hotelnacht

De Mastercard Hotelnacht werd in 2013 voor het eerst georganiseerd en is uitgegroeid tot het bekendste hotelfestival. Naast de feestjes in de verschillende hotels blijven veel Amsterdammers slapen in de deelnemende hotels en ervaren zo hoe het is om op vakantie te zijn in eigen stad. Mastercard is voor de derde keer hoofdpartner van de Hotelnacht om culturele en culinaire ervaringen te bieden die Priceless zijn.

Vincent van Dijk
Vincent van Dijk Press communication, HBMEO

 

 

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam