Pulitzer's Bar beste hotelbar van Amsterdam

Belvedere Best Hotel Bar Awards voor zesde keer uitgereikt

Afgelopen weekend werden tijdens Hotelnacht de Belvedere Best Hotel Bar Awards uitgereikt. Pulitzer Bar werd uitgeroepen tot de beste hotelbar van Amsterdam.

 

In de speciaal voor Hotelnacht gebouwde hotelbar House of Belvedere werden zaterdag 19 januari maar liefst zes awards uitgedeeld: voor de beste hotelbar, de meest creatieve, de meest duurzame, de beste klassieke bar, de beste nieuwkomer en de publiekslieveling.

Enorm gestegen

Juryvoorzitter Vincent van Dijk: 'De kwaliteit van de hotelbars in Amsterdam is afgelopen jaren enorm gestegen. Door de hele stad kun je tegenwoordig genieten van hoogstaande cocktails en de internationale vibe van hotelbars. Hier ontmoeten locals en interessante toeristen elkaar. Het was deze keer daarom ook moeilijker dan ooit om de winnaars te kiezen.’

Publieksfavoriet

Voor de derde keer op een rij werd SkyLounge Amsterdam, de hotelbar op de elfde etage van DoubleTree By Hilton Amsterdam Centraal Station, uitgeroepen tot Public's Favourite Hotel Bar. Maar liefst 3.178 keer werd er gestemd op deze populaire rooftopbar van Hilton. Voor het eerst werd een prijs uitgereikt voor de Best Sustainable Hotel Bar, omdat duurzaamheid een thema is waar veel bars momenteel mee bezig zijn. Juniper & Kin, de bar van het nieuwe QO Amsterdam, kreeg niet alleen een award, maar ook een jaar lang gratis papieren rietjes van Natural Straws. 

TwentySeven

De beste nieuwkomer was Malabar in het eveneens zeer duurzame hotel Jakarta Amsterdam, een bijzondere hotelbar die uitkijkt over het IJ. Freddy's werd opnieuw bekroond tot Best Classic Hotel Bar en de bartender Eric van Beek van Bar TwentySeven, in het gelijknamige zes-sterrenhotel, mocht de award voor Best Creative Hotel Bar in ontvangst nemen.

BEST HOTEL BAR 2019
Pulitzer's Bar (Pulitzer Amsterdam)

​BEST NEW HOTEL BAR
Malabar (Jakarta Amsterdam)

BEST CLASSIC HOTEL BAR
Freddy's Bar (Hotel De L'Europe)

BEST CREATIVE HOTEL BAR
TwentySeven Bar (Hotel TwentySeven)

BEST SUSTAINABLE HOTEL BAR 
Juniper & Kin (QO Amsterdam)

PUBLIC'S FAVOURITE HOTEL BAR
SkyLounge Amsterdam (DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station)

Belvedere Best Hotel Bar Awards

De Belvedere Best Hotel Bar Awards Amsterdam worden mogelijk gemaakt door Belvedere Vodka, Canadian Red cranberrysap en Natural Straws. Voor de zesde keer werden deze prestigieuze prijzen uitgereikt. Dit keer gebeurde dat voor het eerst tijdens Hotelnacht, een jaarlijks festival waarbij Amsterdammers op hotelvakantie gaan in hun eigen stad.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com