Programma Hotelnacht Zandvoort aan Zee bekend

Programma Hotelnacht Zandvoort aan Zee bekend

Het voorlopige programma van de eerste Hotelnacht in Zandvoort is bekend. Van ontspannende Gin Yoga op het strand tot een luxe champagnebrunch op Circuit Zandvoort.

STRANDVAKANTIE

Op 7 en 8 maart kunnen inwoners van de Metropoolregio Amsterdam op strandvakantie in Zandvoort aan Zee. Voor een speciale prijs kunnen zij overnachten in een luxe beach-cottage of een strandhotel en/of kunnen zij deelnemen aan verschillende creatieve, sportieve en culinaire activiteiten rond het strand en op Circuit Zandvoort.

CIRCUIT

Het thema van Hotelnacht Zandvoort laat zich raden: racing. Deelnemers kunnen onder meer rijden op een E-chopper-parcours op de boulevard, slippen bij de BMW Driving Experience en VR-racen op Circuit Zandvoort. Hier wordt op zondag een champagnebrunch geserveerd, met uitzicht op de race.

BADPLAATS

Zoals een badplaats betaamt is er daarnaast ruimte voor ontspanning. Hotelnacht-gangers kunnen een frisse Noordzeeduik maken, deelnemen aan een duinsafari, verschillende masterclasses of zwemmen in een wildwaterbaan. Op zaterdagavond is er een grote beach-party in één van de strandpaviljoens. Het is de eerste keer dat deze speciale beach-editie in Zandvoort wordt georganiseerd. In Amsterdam vond Hotelnacht voor de achtste keer plaats in januari.

www.hotelnacht.nl/zandvoort

Vincent van Dijk
Vincent van Dijk Press communication, HBMEO

 

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam