Op reis in eigen stad tijdens Mastercard Hotelnacht 2022

Op reis in eigen stad tijdens Mastercard Hotelnacht 2022

Op 15 en 16 januari kunnen Amsterdammers eindelijk weer op reis in hun eigen stad tijdens de Mastercard Hotelnacht.

De mooiste hotels van Amsterdam zetten dit weekend hun deuren wagenwijd open voor hun stadsgenoten. Van Pulitzer tot Okura, van Ambassade Hotel tot Conscious Hotel The Tire Station en Yotel in Amsterdam Noord. Zij organiseren tientallen creatieve, culturele en culinaire feestjes. Van een pool-party tot een winter-bbq, van een cocktail-workshop tot yoga-sessie of suite-party.

Ontmoetingen

Mastercard Hotelnacht 2022 draait om ontmoetingen. Initiatiefnemer Vincent van Dijk: 'Iedereen heeft op dit moment veel behoefte om nieuwe mensen te leren kennen en mensen te ontmoeten. Waar kan dit beter en veiliger dan in een lobby, bar of restaurant van een fijn hotel? We nemen iedereen mee op een ontdekkingsreis naar de fijnste plekken van de stad en hopen dat hier nieuwe vriendschappen ontstaan.'

Solo-travellers

Speciale aandacht is er dit keer voor de solo-traveller. 'We horen al jaren van singles dat zij aarzelen om in hun eentje een kamer willen boeken. Deze editie kunnen zij een Single Arrangement boeken bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot SingleTree by Hilton. Hier kunnen zij mensen ontmoeten in de Contact Bar en daarnaast kunnen zij deelnemen aan een speciale reeks events, diners en brunches die in het teken staan van ontmoetingen.

Mastercard Hotelnacht

Voor de tweede keer is Mastercard de hoofdpartner van Hotelnacht. Tijdens de Mastercard Hotelnacht zorgt Mastercard voor een aantal Priceless ervaringen de aansluiten bij het thema van Mastercard Hotelnacht 2022: Travel in Style. Het programma wordt medio december bekendgemaakt. Dan start ook de losse-ticketverkoop voor het populaire hotelfestival. Vanaf zaterdag kan er met een speciale Vroegboekcode een kamer geboekt worden bij zo'n 25 hotels. Vanaf zondag kan elke Amsterdammer een hotelkamer boeken.

www.hotelnacht.nl

Vincent van Dijk
Vincent van Dijk Press communication, HBMEO

 

 

 

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam