Officiële start feestverlichtingsseizoen 2018

Officiële start feestverlichtingsseizoen 2018

Organisaties bundelen hun krachten tijdens Switch-on Amsterdam

Op vrijdag 26 oktober wordt in Amsterdam voor het eerst de start van het feestverlichtingsseizoen gevierd. Onder meer hotels, vervoersorganisaties, musea en winkelstraten bundelen hun krachten. 

Symbolische handeling

De eerste keer wordt met een symbolische handeling de festive lighting door de hele stad tegelijk aangestoken. Dit gebeurt onder meer door het plaatsen van lichtbundels bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, Hotel De L’Europe, NEMO Science Museum, Blue Boat Company, Holland Casino, Stromma Netherlands, De Hallen, Rembrandtplein, Dam tot Stopera en de Haarlemmerbuurt. De lichtbundels zullen tegelijkertijd de hemel boven de hoofdstad verlichten. Het is de bedoeling dat vanaf volgend jaar alle feestverlichting door de hele stad op hetzelfde moment wordt aangestoken om daarmee de feestsfeer in de stad gezamenlijk te versterken.

Story image

 

Switch-on party’s

Festive lighting wordt steeds belangrijker als citymarketinginstrument. Wereldwijd schenken hotels, prominente gebouwen, stations en warenhuizen steeds meer aandacht aan hun feestelijke verlichting tijdens de donkere dagen. Ook organiseren bedrijven switch-on party’s om de officiële start van het feestseizoen te vieren. Door de verlichting in de hele stad op één vaste datum aan te steken, krijgt de start van het feestseizoen nog meer aandacht.

Story image

 

Avontuur

De eerste editie van Switch-on Amsterdam vindt plaats bij A’DAM&Co in de A’DAM Toren. Initiatiefnemer van dit evenement is Avontuur-Blachere NL, specialist op het gebied van feestverlichting en kerstdecoratie.


SWITCH-ON AMSTERDAM

DATUM: vrijdag 26 oktober
TIJD: 17.30 - 19.45 uur (officiële moment 18.45 uur)
LOCATIE: A'DAM&Co, A'DAM Toren,  Overhoeksplein 3, Amsterdam
Persaccreditatie: [email protected]

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam