Vroegboeken voor de Mastercard Hotelnacht 2024

Op luxevakantie in eigen stad

Vanaf komend weekend kan er geboekt worden voor de Mastercard Hotelnacht 2024. Op 13 & 14 januari kunnen Amsterdammers weer op luxevakantie in hun eigen stad, tijdens dit altijd bruisende hotelfestival.

VROEGBOEKWEEKEND

Op zaterdag 18 november kunnen Amsterdammers met een Mastercard als eerste een kamer boeken voor de Mastercard Hotelnacht 2024. Op zondag 19 november kunnen alle Amsterdammers een arrangement boeken: een hotelkamer met extra voordelige tickets. Het is een cadeautje van de hotels aan hun stadsgenoten, waarmee ze ook laten zien wat ze in huis hebben aan bijzondere restaurants, bars en wellness-faciliteiten.

FASHION

Op 13 & 14 januari kan er weer voor een bijzondere prijs worden overnacht in een selectie van luxehotels als Okura, Pillows Grand Boutique Hotel, 717, Kimpton De Witt, DoubleTree by Hilton, Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, Jakarta en het net geopende The Hoxton Lloyd.

Hotel Jakarta
Hotel Jakarta

HOTELFEESTJES

Deelnemende hotels organiseren tal van culinaire, creatieve en culturele hotelfeestjes. Van een Afternoon Tea tot Rooftop Movies, van een swingend roaring ‘20s-feestje tot een over-de-top fashion-event. En er zijn weer diverse brunches en diners in de hotelrestaurants en -bars.

Roaring Twenties Party
Roaring Twenties Party

PRICELESS

Mastercard is voor de vierde keer hoofdpartner van het hotelfestival, dat al sinds 2013 wordt georganiseerd. Het past perfect bij het Mastercard Priceless-programma dat kaarthouders exclusieve aanbiedingen, ervaringen en voordelen biedt. Een Vroegboek-arrangement boeken kan via de app van de Mastercard Hotelnacht.

www.hotelnacht.nl

Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

Press communication, HBMEO

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com