Lil Kleine investeert in limoncello-merk Fiorito

Rapper en ondernemer Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine en zijn manager en zakenpartner Nathan Moszkowicz, zijn vanaf vandaag mede-eigenaar van het prijswinnende, Nederlandse drankmerk Fiorito.

Jorik Scholten:  “Ik ben al jaren groot fan van limoncello en met name van Fiorito. Toen de broers Fiorito deze kans boden kon ik die niet laten schieten. Ik hou van kwaliteit, authenticiteit en luxe en dat is waar dit merk voor staat. Dit maakt dat ik er écht in geloof en het goed bij mij past. Er is naar mijn mening niks lekkerder bij het dessert dan een ijskoud glas limoncello. Nu ik mede-eigenaar ben ga ik me inzetten om zoveel mogelijk anderen te kunnen laten meegenieten van dit mooie product.” Ook zijn manager Nathan Moszkowicz, oprichter van managementbureau NAMAM is nu mede-eigenaar van Fiorito. Beiden gaan zich komende tijd samen met de broers Fiorito buigen over een nieuwe communicatiestrategie. Franco Fiorito: "We zijn erg blij met deze samenwerking en willen samen met Jorik en Nathan Fiorito uitbouwen tot een sterk wereldmerk. Wij zijn ervan overtuigd dat hun netwerk en ondernemersdrive hier een belangrijke bijdrage aan kunnen geven."

Over Fiorito
​Fiorito is een Nederlandse producent van ambachtelijke kwaliteits-spirits, zoals Fiorito Limoncello, Fiorito Lemon infused rum en LI, een limoncello met een lager alcoholpercentage. Ook heeft Fiorito onlangs een ready-to- drink cocktail limoncello-tonic op de markt gebracht. Het merk is in 2011 opgericht door de twee Nederlandse broers Franco en Benno Fiorito, die toen startten met het maken van limoncello op basis van een oud recept van hun Siciliaanse familie. Fiorito wordt internationaal gedistribueerd door mede-aandeelhouder Koninklijke De Kuyper.

Over Jorik
Jorik Scholten, de werkelijke naam van Lil Kleine, is op 25-jarige leeftijd één van de succesvolste Nederlandse artiesten van dit moment. Daarnaast boekt hij ook als horecaondernemer en kledingontwerper de nodige successen.

Vincent van Dijk
Vincent van Dijk Press communication, HBMEO
Story image

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam