Independent Hotel Show Amsterdam 2020 geannuleerd

In verband met de aanhoudende COVID-19-pandemie is besloten om de Independent Hotel Show Amsterdam 2020 te annuleren. Dit maakte de organisatie vanmorgen bekend. Het evenement, dat in RAI Amsterdam zou plaatsvinden, was aanvankelijk uitgesteld tot 24 en 25 juni. Vanwege de grote impact die het coronavirus heeft op de hele horeca, is besloten om het evenement toch niet door te laten gaan. 

Beursorganisator Mieke Berkers: 'We hoopten dat het uitstellen tot juni voldoende tijd zou hebben gegeven voor het normaliseren van de situatie, maar dit is helaas niet het geval. Ondanks het feit dat de overheid 1 juni hanteert als datum tot wanneer er geen evenementen mogen plaatsvinden, hebben wij besloten om de Independent Hotel Show Amsterdam toch te annuleren. Dit uit respect naar de hospitality-industrie. Onze beurs is gericht op hoteliers en zij hebben het momenteel ongekend moeilijk. Wij denken niet dat zij in juni al behoefte hebben aan een evenement dat de nieuwste hotelontwikkelingen laat zien. Bovendien is het op dit moment sowieso nog te onzeker of evenementen waar duizenden mensen op afkomen in juni alweer plaats kunnen vinden.' 

Webinar

'We zijn echt onder de indruk van de veerkracht, innovatie en vriendelijkheid die we op dit moment in de hospitality-industrie zien,' zegt Mieke Berkers. 'Hier willen wij graag een bijdrage aan leveren door op 24 juni, de datum waarop de Independent Hotel Show had moeten plaatsvinden, een gratis eendaagse webinar te organiseren. Tijdens dit online seminar presenteren we een serie inspirerende mensen die ook tijdens de Independent Hotel Show zouden spreken. Tijdens dit seminar geven we hoteliers praktische tips ​ hoe zij hun business straks weer op de rit kunnen krijgen.'

16/17 maart 2021

De tweede Independent Hotel Show wordt uitgesteld tot volgend jaar en vindt plaats van 16 t/m 17 maart. Ongeveer 200 internationale bedrijven, gespecialiseerd in onder meer design en interieur, slaapcomfort, techniek en marketing, presenteren dan de allernieuwste ontwikkelingen voor hotels. Mensen die een toegangsticket hebben aangeschaft voor de IHA in juni krijgen deze terugbetaald.

Independent Hotel Show

De Independent Hotel Show wordt sinds 2012 georganiseerd in Londen en inspireert hoteliers om hun product beter, leuker en winstgevender te maken. Sinds vorig jaar vindt de IHS ook plaats in Amsterdam.

www.independenthotelshow.nl

Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

Press communication, HBMEO

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com