Hotelnacht Top Tien

Hotelnacht Top Tien

Komend weekend, zaterdag 19 en zondag 20 januari, gaan Amsterdammers weer op vakantie in eigen stad tijdens de zevende editie van Hotelnacht. Het programma is veelzijdig met meer dan 50 culinaire, creatieve en culturele evenementen. Hier zijn de hotelfeestjes die je niet mag missen.

 

1. Chillen in een jacuzzi met uitzicht op Amsterdam en een stoer glas whisky in de hand bij de Naked Rooftop Jacuzzi Party van SkyLounge Amsterdam.

2. Lasergamen tussen hotel-obstakels? Dat kan in de oudste kapel van Amsterdam, de Olofskapel van NH Collection Barbizon Palace, onder het genot van gin & tonic.

3. Genever Experience – her-ontdek genever met o.a. een Red Light Negroni bij het hoogste ‘raam’ van Amsterdam en een oer-Amsterdamse Bols kopstoot-pop-up bij QO Amsterdam.

4. Late Night Snacks – Wat gaat er boven een nachtelijke snack bij een toprestaurant. Zoals Bier & Bratwurstbij Vermeer, Dogs & Tails van Bord’Eau of FEBO-snacks met een Taiko-twist?

5. Red Carpet Party – de rode loper rolt uit bij de nieuwe hotelbar Vic’s voor deze cocktailparty met een mooie line-up van DJ’s en star-tenders.

6. Pulitzer Bar verandert in een Old School American Diner met jukeboxen en vetkuiven, so you better shape up for Grease Lightnin’.

7. House Bar van Kimpton de Witt wordt tijdens Hotelnacht Bourbon Street. Neem je mooiste masker mee en dans met de Mardi Gras-danseressen.

8. Game on! Play & Party bij het nieuwe Moxy in de Houthavens met onder meer sumo-worstelen of kies voor elektrische spelletjes bij Bar Electrique in Conscious Hotel Westerpark.

9. Ontdek je wilde kant. De Koepelkerk van Renaissance verandert dit jaar tot laat in de nacht in een wilde jungle voor de Animal Party. Pas op voor aangeschoten wild!

10. Het gaat maar door. Ook op zondag zijn er verschillende events, onder meer een knalroze Flamingo-borrel bij hotelbar Birdhouse.

Contacteer ons
Vincent van Dijk HBMEO/Hotelnacht
Vincent van Dijk HBMEO/Hotelnacht
Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam