Hotelnacht 2018 succesvol verlopen

Afgelopen weekend vond de zesde editie van Hotelnacht plaats. Het evenement is succesvol verlopen. Meer dan 2.500 Amsterdammers bleven slapen in een hotel in hun eigen stad en meer dan 7.500 mensen gingen naar de verschillende feestjes die de 40 deelnemende hotels organiseerden.

Midnight kebab

Amsterdammers sliepen onder meer bij het nieuwe hotel Pestana Riverside, het luxe boutiquehotel Seven one Seven en het gloednieuwe TWENTY EIGHT. De culinaire, creatieve en culturele evenementen werden erg goed bezocht. De festivalgangers stonden rijendik voor bijvoorbeeld de nachtelijke kebab-pop-up Döner Vermeer, de Lavish Party van Pulitzer en de Roller Skate Disco in de Koepelkerk van het Renaissance Hotel. De Hotelnacht Diners in de verschillende hotelrestaurants waren stuk voor stuk uitverkocht, net als de verschillende brunches, afternoon-tea's en andere smaakvolle evenementen.

Chardonnay College

Ook de workshops waren erg populair. De School of Gin en speed-tasting van het Chardonnay College in het Generator Amsterdam, de cocktailworkshop van Tess Posthumus in The Tailor en de Cake Heaven pastry-workshop in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Het programma startte op zaterdagmiddag en liep door op zondag met onder meer een Sound Bath in het Conservatorium Hotel en een ontspannen Yoga Nidra-sessie bij Andaz Amsterdam. ​

Festive Lighting Awards

Tijdens de officiële Hotelnacht-opening bij The Commons, de nieuwe hotelbar van The Student Hotel Amsterdam City, werden voor het eerst de Festive Lighting Awards uitgereikt aan de hotels met de meest feestelijke verlichting. Het Conservatorium Hotel won de prijs voor Best Creative Festive Lighting, het Pulitzer Hotel voor de Best Outdoor en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal voor Best Indoor. De publieksprijs ging dit jaar naar Hotel De L'Europe. Voor de vijfde keer werd de Henk de Lugt Award uitgereikt, de prijs voor karakterhoteliers. Dit jaar viel de eer te beurt aan Elly van de Wouw van Starwood Hotels Amsterdam.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com