Cavallaro Napoli lanceert limoncello-biertje

Cavallaro Napoli lanceert limoncello-biertje

Modemerk Cavallaro Napoli lanceert samen met brouwerij Het Uiltje en Fiorito een zomers biertje, met een touch van limoncello.

Ambachtelijk bier

Het 'birra superiore' van Cavallaro Napoli is een blond biertje met een vleugje limoncello, dat wordt gebrouwen door de Haarlemse brouwer Het Uiltje. Het biermerk is een initiatief van het in Haarlem gevestigde merk Cavallaro Napoli, dat roots heeft in Napels en op deze manier de beleving rondom het merk wil versterken.

Bakermat

'Napels is de bakermat van de pizza en een Napolitaan drinkt het liefste bier bij zijn pizza. De link met craft-beer was al snel gelegd,' zegt Giuseppe Cavallaro, oprichter van Cavallaro Napoli, die eerder al een kwalitatieve koffie ontwikkelde onder de vlag van zijn modemerk. Het bier wordt geïnfuseerd met Fiorito Limoncello. Dit zorgt voor heerlijk frisse citrustonen.

Internationale groei

Fiorito Limoncello Superiore is een premium limoncello, die wordt gemaakt van handgeschilde, biologische citroenen, op basis van een geheim Italiaans familierecept. Vorig jaar haalde Fiorito geld op via een succesvolle crowdfundingcampagne om het Nederlandse merk internationaal uit te kunnen rollen en sinds dit jaar is het merk dan ook ‚Äč verkrijgbaar in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk en Israël.

Cavallaro Napoli Birra Superiore is vanaf volgende week verkrijgbaar via www.cavallaronapoli.com

 

Cavallaro Napoli Birra Superiore met een vleugje Fiorito Limoncello
Cavallaro Napoli Birra Superiore met een vleugje Fiorito Limoncello

 

Franco Fiorito met Cavallaro Napoli Birra Superiore
Franco Fiorito met Cavallaro Napoli Birra Superiore

Story image
Vincent van Dijk
Vincent van Dijk Press communication, HBMEO

 

 

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

HBMEO
Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam