Fashion-feestjes in Amsterdamse hotels

Programma Mastercard Hotelnacht 2024 bekend

Vandaag is het programma van de Mastercard Hotelnacht 2024 grotendeels bekendgemaakt. Niet alleen slapen Amsterdammers voor een speciale prijs in de mooiste hotels van de stad, ook kunnen zij hier op 13 & 14 januari terecht voor exclusieve feestjes, workshops en bijzondere diners. Het overkoepelende thema is dit jaar 'fashion'.

Het programma bestaat uit een aaneenschakeling van fashion-cocktails, late night fashionbrunches en andere modefeestjes. Tijdens de première van de CHANDON Rooftop Movie Nights van LuminAir wordt de iconische modefilm A Devil Wears Prada vertoond. En bij fashion hoort natuurlijk champagne. In een suite van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is een glamoureuze Moët & Chandon Grand Vintage Salon te vinden, met een champagne-tasting en unieke vintage-items van Gassan. Ook is er een bijzondere champagne-pairing in The Champagne Room van Krasnapolsky.

Workshop etsen of sake maken

De hotels organiseren ook workshops. Zo leert hotelbar Barbue je Argentijnse cocktails shaken en stirren en kun je een Rembrandt-ets maken bij Tivoli Doelen Hotel. Bij Okura leer je pastry maken of sake proeven. De sportievere deelnemers kunnen op zondag meedoen aan een yogales bij Bakkerij Wester van Hotel Jakarta, met een ontbijt als beloning.

AI-kunst en Rembrandt-cocktails

Cultuurliefhebbers komen ook aan hun trekken. Zij kunnen naar een expo van de AI-artiest Noëlle van Dijk in Nhow Amsterdam RAI, Cocktails & Poëzie van hotelbar The Tailor, een streetart-feestje bij art'otel of deelnemen aan een Rembrandt-wandeling door de stad die eindigt bij de Pulitzer bar die toepasselijk Rembrandt-cocktails serveert. Heel het weekend kunnen deelnemers gratis naar het Museum Rembrandthuis.

Slagerij Vermeer

Naast late night brunches bij INK Hotel en Kimpton De Witt zijn er ook diverse diners. Zo opent dé groentechef van Amsterdam Chris Naylor van Restaurant Vermeer speciaal voor dit weekend een Slagerij waar uitsluitend vleesgerechten worden geserveerd met de pickles van Kesbeke als de enige groenten en cocktails van Fever-Tree. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky duikt in het verleden en serveert de fameuze Mathilde Pannenkoek, die werd bedacht door de schoonzuster van de heer Krasnapolsky. Park Plaza Victoria slaat de handen ineen met platenzaak Concerto en brengt een heuse Dinner Show.

Late Night Disco Bingo

Er kan ook dit keer weer gedanst worden. Bijvoorbeeld in de skybar Malabar, bij de poolparty van Hotel Jakarta, of tijdens de Late Night Disco Bingo van het nieuwe The Hoxton, Lloyd Amsterdam. Er zijn dit jaar veel kleinschalige evenementen met een beperkt aantal beschikbare plekken.

Priceless

Mastercard is voor de vierde keer hoofdpartner van het hotelfestival, dat al sinds 2013 wordt georganiseerd. Het past perfect bij het Mastercard Priceless-programma dat kaarthouders unieke en exclusieve ervaringen biedt. Alle evenementen van de Mastercard Hotelnacht zijn te vinden in de app van de Mastercard Hotelnacht. Ook is het mogelijk om een arrangement te boeken van een overnachting met twee passe-partouts.

www.hotelnacht.nl

Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

Press communication, HBMEO

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com