Eerste Hotelnacht Zandvoort was een feest

Meer dan 500 bezoekers Beach Edition van Hotelnacht

Afgelopen weekend vond een geslaagde eerste strandeditie van Hotelnacht plaats, in Zandvoort aan Zee. Inwoners van de Metropoolregio Amsterdam konden op vakantie naar 'hun badplaats'.

Startschot

De Zandvoortse wethouder Ellen Verheij-de Haas van Toerisme en Economie gaf het officiële startschot. Dit gebeurde bij Sanatorium Zandvoort, een beach-party bij strandpaviljoen PlaZand. In totaal waren er een kleine 550 mensen op de been, waarvan ongeveer 200 festivalgangers bleven slapen in de deelnemende hotels: NH Zandvoort, Beach House, Boulevard 5, Center Parcs Strandhotel en Palace Hotel. Ook konden zij voor een speciale prijs een beach-cottage boeken op het vakantiepark van Qurios.

Gin Yoga

Op zaterdag en zondag konden deelnemers een cocktailtour of een duinsafari doen, Zandvoort ontdekken op Spyder Wheelz, deelnemen aan de workshop roomspray-maken door Marie-Stella-Maris, dineren bij Tent 6, virtueel racen op Circuit Zandvoort, slippen bij de BWM Experience of sushi eten bij Zizo Lounge. Het strandfeest duurde tot in de late uurtjes en werd voortgezet in de verbouwde Chin Chin. De volgende ochtend konden mensen ontwaken tijdens een verfrissende Noordzeeduik bij NH Zandvoort, ontspannen tijdens Gin Yoga bij Tent 6, brunchen met champagne of deelnemen aan een rondleiding op Circuit Zandvoort.

Topweekend

Directeur Zandvoort Marketing Lana Lemmens was erg blij met deze eerste Hotelnacht in Zandvoort: 'Het was een topweekend. We hebben echt laten zien hoe veelzijdig en gastvrij Zandvoort is.' Organisator Vincent van Dijk van HBMEO: 'We kijken terug op een erg fijne strandvakantie in eigen regio. Dit was de eerste strandeditie, voor inwoners van de hele Metropoolregio Amsterdam. Het was een feest, met goedbezochte evenementen, enthousiaste deelnemers en een uitgelaten vakantiesfeer. Of deze strandeditie volgend jaar een vervolg krijgt en in welke vorm is nog niet bekend, maar wat ons betreft was het zeer geslaagd.'

Hotelnacht

Tijdens het festival Hotelnacht kunnen inwoners op vakantie in hun eigen stad of regio. Voor een speciale prijs slapen zij in een hotel en kunnen naar verschillende culinaire, culturele en creatieve evenementen. Hotelnacht wordt sinds 2013 georganiseerd.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com