Eerste Hotelnacht in Zandvoort

Op 7 & 8 maart vindt Hotelnacht Beach Edition plaats

Voor het eerst wordt het succesvolle evenement Hotelnacht georganiseerd in Zandvoort aan Zee. Deze Beach Edition is niet alleen voor de inwoners van Zandvoort, maar voor alle bewoners van de regio Amsterdam.

REGIO AMSTERDAM

Tijdens het hotelfestival Hotelnacht gaan bewoners op vakantie in hun eigen stad, of in dit geval regio. Want dit keer kunnen niet alleen Zandvoorters, maar ook alle inwoners van Amsterdam en omliggende plaatsen op strandvakantie naar Zandvoort om deze bijzondere badplaats beter te leren kennen. Zij kunnen voor een speciale prijs overnachten in één van de deelnemende hotels of in één van de luxe beach-cottages in de duinen en een weekend lang naar verschillende leuke strandfeestjes.

BADPLAATS

Organisator Vincent van Dijk: 'In Amsterdam wordt wel eens lacherig gedaan over de term Amsterdam Beach, maar we mogen in onze handen wrijven dat we een strand hebben op steenworp afstand van Amsterdam. New York heeft de Hamptons, wij hebben Zandvoort aan Zee. We willen dat nostalgische badplaatsgevoel terugbrengen tijdens Hotelnacht. Een luxe weekend vol wellness en waanzinnige feestjes. We richten ons met deze speciale editie vooral op vriendengroepen. Wij zien dat altijd veel groepjes vrienden meedoen aan Hotelnacht Amsterdam. Zij willen het liefst allemaal in hetzelfde hotel te slapen, maar dat is niet altijd mogelijk. Tijdens Hotelnacht Zandvoort kun je samen met vrienden een 4-, 6- of 8-persoons cottage huren om samen vakantie te vieren.'

BEACH EDITION

Tijdens deze eerste Beach Edition van Hotelnacht worden er verschillende creatieve, culturele en culinaire feestjes georganiseerd die een verrassend beeld geven van Zandvoort aan Zee. Van een nachtelijke duinsafari tot een champagnediner aan het strand, van een cocktail-party in een beachclub tot aan beach-yoga en van een bezoek aan Circuit Zandvoort en een spoedcursus surfen tot een Drink & Drive strandrace.

VROEGBOEKACTIE

Komende zaterdag 1 februari start de Vroegboekactie. Vanaf 65 euro per persoon kan een hotelkamer met zeezicht worden geboekt bij bijvoorbeeld Beach Hotel Zandvoort of NH Hotel Zandvoort en vanaf 45 euro per persoon slaap je in een comfortabele beach-cottage. Hotelnacht Tickets zijn tijdens tijdens deze actie inbegrepen. Fans van Hotelnacht Amsterdam krijgen als eerste de kans om een kamer of cottage te boeken. Aan dit evenement kunnen alle inwoners van de Metropoolregio Amsterdam deelnemen. Behalve Amsterdam maken bijvoorbeeld Almere en Lelystad, de Gooi- en Vechtstreek, Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal deel uit van deze regio.

HOTELNACHT

Twee weken geleden vond de achtste editie van Hotelnacht plaats in Amsterdam. Ruim 8.000 mensen bezochten de meer dan 50 hotelfeestjes en meer dan 3.400 Amsterdammers bleven slapen in de 40 deelnemende hotels. Hotelnacht werd eerder georganiseerd in Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Hotelnacht Zandvoort wordt onder meer mogelijk gemaakt door Zandvoort Marketing en het Ondernemers Innovatiefonds Zandvoort. Het programma van Hotelnacht Zandvoort wordt medio februari bekendgemaakt.

www.hotelnacht.nl/zandvoort

Historisch beeld: ZandvoortVroeger.nl

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com