Chris Naylor opent exclusief one table-restaurant Naylor's

Michelin-chef Chris Naylor van Vermeer Amsterdam opent deze week een nieuw concept: Naylor's. Het is een exclusief één-tafelrestaurant, midden in de keuken van Vermeer.

Intieme setting

Naylor's is gesitueerd op de plek waar voorheen de chef's table stond. Door de gedeeltelijk transparante wanden kunnen gasten volgen wat er in de keuken gebeurt, maar zitten ze toch in een intieme setting. In Naylor's serveert Chris robuuste gerechten met pure smaken, in de stijl van Vermeer, maar het concept staat verder los van het restaurant. Chris Naylor: 'Ik zie het als mijn eigen laboratorium. Naast Vermeer-klassiekers experimenteer ik hier namelijk met nieuwe gerechten. Mensen zijn bovendien echt te gast bij mij, alsof ze bij mij thuis zijn. Het is een persoonlijke beleving die ze krijgen, een ervaring die heel anders is dan bij Vermeer. Hier zit je midden in de keuken en geef ik zelf uitleg over de gerechten. Het restaurant is alleen open als ik zelf aanwezig ben.' 

Op uitnodiging

Naylor's kan alleen geboekt worden door gasten van Vermeer, op persoonlijke uitnodiging van Chris Naylor. Ook kunnen mensen hem persoonlijk bellen voor een reserveringsverzoek. Afgelopen weken heeft het restaurant testgedraaid. Naylor's is vanaf medio februari 3 avonden per week geopend en in het restaurant kunnen maximaal 6 personen dineren. De couvert-prijs is 250 euro per persoon (exclusief dranken), waarbij het vervoer van en naar huis is inbegrepen. Dit geldt alleen voor in Nederland verblijvende gasten. 

Naylor's
Prins Hendrikkade 59-72 
1012 AD Amsterdam

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com