Amsterdams hotel lanceert luxe cruise-vakantie

Staycation-arrangement van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Omdat de meeste cruiseschepen deze zomer niet varen en Nederlanders toch willen genieten van een veilige zomervakantie, lanceert het Amsterdamse hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station een zeewaardig alternatief: vanaf deze week kunnen Nederlanders een zogenaamde All-incruisive boeken.

Captain's Dinner

Gasten krijgen een ervaring als op een luxe cruise, maar hoeven het hotel niet te verlaten. Zij kunnen gebruik maken van de verschillende restaurants en bars in het 557 kamers tellende hotel. Met uitzicht over het IJ, kunnen zij genieten van een Captain's Cocktail in SkyLounge Amsterdam, waarna ze kunnen aanzitten aan een Captain's Dinner bij Eastwood Beer & Grill aan het Oosterdok. Bij de cruise is een overnachting inbegrepen, net als een uitgebreid ontbijt en een afsluitende koffie bij de Starbucks-vestiging van het hotel.

De drukke binnenstad mijden

Hotelmanager Caroline Receveur: ​ 'Wij merken dat veel Nederlanders de drukte van de binnenstad willen mijden, maar wel willen genieten van een fijne vakantie. We hebben het geluk dat we zo'n groot hotel hebben, met zoveel verschillende restaurants en bars, waardoor onze gasten lekker binnen de veilige omgeving van het hotel kunnen blijven, en toch steeds een andere ervaring hebben. Precies zoals op een cruiseschip. Zo is dit concept ook ontstaan.'

All Incruisive

Het speciale arrangement werd bedacht voor de Hotelnacht Summer Staycation, maar is vanaf nu ook te boeken voor gasten uit de rest van Nederland. De kosten voor de All Incruisive bedragen €200 voor twee personen en €185 voor één persoon, excl. toeristen- en stadsbelastingen. Boeken kan via deze link.

Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

Press communication, HBMEO

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HBMEO

HBMEO is a full service agency for trends, marketing, communication and PR and is based in Amsterdam.

Neem contact op met

Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam

+31 20 405 36 36

info@hbmeo.com

www.hbmeo.com